Tratament varice prin radiofrecvență – cel mai nou tratament al varicelor fără chirurgie, fără anestezie, fără spitalizare

Procedura „VNUS CLOSURE FAST” este alternativă minim invazivă la tratamentul chirurgical. Are rezultate superioare chirurgiei și laserului endovenos.

Printr-o puncție de 2 mm se introduce un cateter în venă safenă internă / externă; ulterior se infiltrează cu soluție anestezică țesutul din jurul venei pentru a o izola. Cateterul eliberează secvențial energie de radiofrecvență care produce contracția fibrelor de colagen, fibrozarea și închiderea venei. Se retrage cateterul, se aplică un pansament și un ciorap elastic compresiv.

Mai departe

Tratament varice cu laser endovenos – fără chirurgie, fără anestezie, fără spitalizare

Tratamentul cu laser endovenos este o procedură eficientă, minim invazivă, care utilizează energia laser pentru a provoca colapsul rapid și dispariția venelor responsabile de apariția varicelor.

Mai departe

Tratament cu laser telangiectazii (vene mici dilatate/ ”sparte”)

LASERUL DIODĂ este ultima tehnologie laser – cu eficiență maximă în tratamentul vaselor mici dilatate (vene “sparte” / telangiectazii, vene reticulare) de la nivelul fetei și al membrelor inferioare pentru toate tipurile de piele.

Mai departe

Scleroterapie

Scleroterapia reprezintă o procedură minim invazivă şi puţin dureroasă prin care se tratează telangiectaziile (micile dilataţii vasculare roşii, albastre sau purpurii), venele reticulare (venele subtiri situate imediat sub piele) si venele varicoase. Este o procedură simplă prin care se injectează direct în vase o substanţă iritantă care determină închiderea venei şi totodată disparitia unor simptome neplăcute legate de prezenţa dilataţiilor vasculare: arsuri, prurit, tensiune, durere, edem, crampe nocturne.
Mai departe

#flebologie iasi

Specialiștii CardioPraxis
te așteaptă

logo-v1-white

Cardio Praxis este un centru multidisciplinar ce oferă servicii medicale de înaltă performanță.

Parteneri:

Unde suntem

Clinica Cardio-Praxis

Iași, Strada Păcurari 87

---

Info & Programări

Program

Luni - Vineri 09:00-17:00

Sâmbăta - Duminică - ÎNCHIS

Copyright Cardio Praxis. Toate drepturile rezervate.