LASERUL DIODA este ultima tehnologie laser destinata tratamentului vaselor mici dilatate  de la niveul fetei si a membrelor inferioare pentru toate tipurile de piele.

Ce tipuri de vase pot fi tratate?

Laserul dioda poate indeparta venele cu diametru de pina la 1.5 mm, angioamele, indiferent de localizarea lor pe corp, tratamentul fiind individualizat fiecarui pacient pentru a obtine rezultatele cele mai bune, cu riscuri minime.

Cum actioneaza?
Spoturile de laser sunt directionate selectiv catre venele superficiale, coaguleaza sangele din vase si determina inchiderea lor fara a afecta tesuturile din jur. Venele se resorb si dispar intr-o perioada de 4-8 saptamini.

Tratamentul este dureros?
Nivelul de toleranta este diferit de la un pacient la altul. Majoritatea pacientilor simt o senzatie de arsura. Nu necesita anestezie. Dupa tratament durerea este aproape inexistenta.

Ce se intampla dupa tratament?
Dupa tratament pielea se poate inrosi, inflama sau invineti. Cind se trateaza vene mai mari un pigment maro poate sa persiste citeva saptamini de la tratament, rareori permanent.
Se recomanda purtarea de ciorapi compresivi 5-7 zile.

Care sunt efectele secundare?
Majoritatea pacientilor au foarte putine efecte adverse.
Cele mai frecvente sunt roseata si edemul care dispar in 24 h. Uneori apar vanatai si extrem de rar vezicule, cicatrici, arsuri, infectie.

Exista restrictii in activitate dupa tratament?
Pacientii isi pot relua imediat activitatea normala.
Se recomanda evitarea expunerii la soare/solar timp de 4-6 saptamani, evitarea bailor fierbinti timp de 1-2 zile, evitarea eforturilor fizice mari, a medicatiei antiinflamatoare si a substantelor iritante.

Cind se observa rezultatele?
Imbunatatiri semnificative se observa dupa 2-6 saptamini de tratament. Totusi, rezultatul final se obtine abia dupa citeva luni…

Cite sedinte sunt necesare?
In functie de numarul si marimea venelor pot fi fi necesare mai multe sedinte la interval de 4-6 saptamani.

CLINICA CARDIO-PRAXIS DIN IASI OFERA SI ALTE TIPURI DE TRATAMENT PENTRU VARICE PRECUM:

Specialiștii CardioPraxis
te așteaptă

Dr. Mihai Rotar – medic primar cardiolog iasi

Dr. Mihai Rotar – Medic Primar Cardiolog

In anul 2011 efectueaza in Olanda specializarea in tratamentul cu radiofrecventa al varicelor devenind astfel primul medic din Moldova ce practica in ambulator procedura VNUS Closure cu rezultate excelente.- rata de succes 100%; rata de recidiva a varicelor 0%.

Dr. Anca Rotar – medic primar cardiolog cardiopraxis iasi

Dr. Anca Rotar – medic primar cardiolog

Trateaza anual peste 1000 de pacienti cu afectiuni ale venelor (varice, tromboflebite, ulcer varicos) prin metode performante si moderne – radiofrecventa, laser, scleroterapie.

logo-v1-white

Cardio Praxis este un centru multidisciplinar ce oferă servicii medicale de înaltă performanță.

Parteneri:

Unde suntem

Clinica Cardio-Praxis

Iași, Strada Păcurari 87

---

Info & Programări

Program

Luni - Vineri 09:00-17:00

Sâmbăta - Duminică - ÎNCHIS

Copyright Cardio Praxis. Toate drepturile rezervate.