Tratament varice prin radiofrecventa – cel mai nou tratament al varicelor fara chirurgie, fara anestezie, fara spitalizare

Procedura „VNUS CLOSURE FAST” este alternativa minim invaziva la tratamentul chirurgical. Are rezultate superioare chirurgiei si laserului endovenos.

Printr-o punctie de 2 mm se introduce un cateter in vena safena interna / externa; ulterior se infiltreaza cu solutie anestezica tesutul din jurul venei pentru a o izola. Cateterul elibereaza secvential energie de radiofrecventa care produce contractia fibrelor de colagen, fibrozarea si inchiderea venei. Se retrage cateterul, se aplica un pansament si un ciorap elastic compresiv.
Mai departe

Tratament varice cu laser endovenos – fara chirurgie, fara anestezie, fara spitalizare

Tratamentul cu laser endovenos este o procedură eficientă, minim invazivă, care utilizează energia laser pentru a provoca colapsul rapid și dispariția venelor responsabile de apariția varicelor.
Mai departe

Tratament cu laser telangiectazii (vene mici dilatate/ ”sparte”)

LASERUL DIODA este ultima tehnologie laser – cu eficienta maxima in tratamentul vaselor mici dilatate (vene “sparte” / telangiectazii, vene reticulare) de la nivelul fetei si al membrelor inferioare pentru toate tipurile de piele.
Mai departe

Scleroterapie

Scleroterapia reprezintă o procedură minim invazivă şi puţin dureroasă prin care se tratează telangiectaziile (micile dilataţii vasculare roşii, albastre sau purpurii), venele reticulare (venele subtiri situate imediat sub piele) si venele varicoase. Este o procedură simplă prin care se injectează direct în vase o substanţă iritantă care determină închiderea venei şi totodată disparitia unor simptome neplăcute legate de prezenţa dilataţiilor vasculare: arsuri, prurit, tensiune, durere, edem, crampe nocturne.
Mai departe

Specialiștii CardioPraxis
te așteaptă

logo-v1-white

Cardio Praxis este un centru multidisciplinar ce oferă servicii medicale de înaltă performanță.

Parteneri:

Copyright Cardio Praxis. Toate drepturile rezervate.