LASERUL DIODA este ultima tehnologie laser – cu eficienta maxima in tratamentul vaselor mici dilatate (telangiectazii, vene reticulare) de la niveul fetei si a membrelor inferioare pentru toate tipurile de piele.

Ce tipuri de vene pot fi tratate?
Laserul dioda poate indeparta venele cu diametru de pina la 1.5 mm, tratamentul fiind individualizat fiecarui pacient pentru a obtine rezultatele cele mai bune, cu riscuri minime.

Cum actioneaza?
Spoturile de laser sunt directionate selectiv catre venele superficiale, coaguleaza sangele din vase si determina inchiderea lor fara a afecta tesuturile din jur. Venele se resorb si dispar intr-o perioada de 4-8 saptamini.

Tratamentul este dureros?
Nivelul de toleranta este diferit de la un pacient la altul. Majoritatea pacientilor simt o senzatie de arsura. Nu necesita anestezie. Dupa tratament durerea este aproape inexistenta.

Ce se intampla dupa tratament?
Dupa tratament pielea se poate inrosi, inflama sau invineti. Cind se trateaza vene mai mari un pigment maro poate sa persiste citeva saptamini de la tratament, rareori permanent.
Se recomanda purtarea de ciorapi compresivi 5-7 zile.

Care sunt efectele secundare?
Majoritatea pacientilor au foarte putine efecte adverse.
Cele mai frecvente sunt roseata si edemul care dispar in 24 h. Uneori apar vanatai si extrem de rar vezicule, cicatrici, arsuri, infectie.

Exista restrictii in activitate dupa tratament?
Pacientii isi pot relua imediat activitatea normala.
Se recomanda evitarea expunerii la soare/solar timp de 4-6 saptamani, evitarea bailor fierbinti timp de 1-2 zile, evitarea eforturilor fizice mari, a medicatiei antiinflamatoare si a substantelor iritante.

Cind se observa rezultatele?
Imbunatatiri semnificative se observa dupa 2-6 saptamini de tratament. Totusi, rezultatul final se obtine abia dupa citeva luni…

Cite sedinte sunt necesare?
In functie de numarul si marimea venelor pot fi fi necesare mai multe sedinte la interval de 4-6 saptamani.

Specialiștii CardioPraxis
te așteaptă

logo-v1-white

Cardio Praxis este un centru multidisciplinar ce oferă servicii medicale de înaltă performanță.

Parteneri:

Copyright Cardio Praxis. Toate drepturile rezervate.