Dr. Mihai Rotar – medic primar cardiolog

Specializat în Germania în cardiologie intervențională are o vastă experiență în tratamentul interventional al cardiopatiei ischemice (angină pectorală, infarct miocardic).

Efectuează anual peste 1500 de intervenții complexe cu implantare de stenturi la nivelul arterelor coronare, carotide, renale, membrelor superioare și inferioare. Este specializat în implantarea de stimulatoare cardiace permanente și temporare.

În anul 2011 efectuează în Olanda specializarea în tratamentul cu radiofrecvență al varicelor devenind astfel primul medic din Moldova ce practică în ambulator procedura VNUS Closure cu rezultate excelente.- rată de succes 100%; rată de recidivă a varicelor 0%.

Din luna octombrie 2017 efectuează tratament cu laser endovenos al varicelor (EVLT) cu cel mai nou sistem laser diodă dedicat afecțiunilor venoase.

Dr. Anca Rotar – medic primar cardiolog

Este specializată în cardiologie generală , având competențe în ecocardiografia transtoracica și transesofagiană precum și în examinarea Doppler a arterelor și venelor.

Având un interes particular în imagistică sistemului cardiovascular efectuează supraspecializare în ecocardiografie tridimensională în clinici de cardiologie și chirurgie cardio-vasculară de renume din Franța, Germania, Anglia.

Tratează anual peste 1000 de pacienți cu afecțiuni ale venelor (varice, tromboflebite, ulcer varicos) prin metode performanțe și moderne – radiofrecvență, laser, scleroterapie.

Conferențiar universitar Dr. Alina Pleșa

Medic primar Gastroenterologie, medic primar Medicină Internă, doctor în Medicină, competență în Ecografie Generală și Endoscopie Digestivă

Profesor Universitar Dr. Bogdan Mihai

Medic primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, medic primar Medicină Internă, doctor în medicină, profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, vicepreședinte al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli metabolice, secretar al Societății de Nutriție din România.

Dr. Lucian Stoica

Medic primar Chirurgie Cardio-vasculară, doctor în Medicină

Experiență de peste 25 de ani în chirurgia cardio-vasculară, cu predilecție
– revascularizarea coronariană (by-pass coronarian) cu două artere mamare interne,
– plăștii valvulare mitrale,
– chirurgia valvulara,
– chirurgia anevrismelor de aorta toracică și a disectiilor de aorta,
– chirurgia carotidiana și a arterelor periferice.

Dr. Nicolaie Dobrin

Medic primar neurochirurgie.

Dr. Bogdana Cîrdei

Medic specialist Medicină Internă, competență în Ecocardiografie

Dr. Adina Gabriela Manolachie

Medic specialist endocrinologie

Specialiștii CardioPraxis
te așteaptă

logo-v1-white

Cardio Praxis este un centru multidisciplinar ce oferă servicii medicale de înaltă performanță.

Parteneri:

Unde suntem

Clinica Cardio-Praxis

Iași, Strada Păcurari 87

---

Info & Programări

Program

Luni - Vineri 09:00-17:00

Sâmbăta - Duminică - ÎNCHIS

Copyright Cardio Praxis. Toate drepturile rezervate.