Dr. Mihai Rotar – medic primar cardiolog

Specializat in Germania in cardiologie interventionala are o vasta experienta in tratamentul interventional al cardiopatiei ischemice (angina pectorala, infarct miocardic).

Efectueaza anual peste 1500 de interventii complexe cu implantare de stenturi la nivelul arterelor coronare, carotide, renale, membrelor superioare si inferioare. Este specializat in implantarea de stimulatoare cardiace permanente si temporare.

In anul 2011 efectueaza in Olanda specializarea in tratamentul cu radiofrecventa al varicelor devenind astfel primul medic din Moldova ce practica in ambulator procedura VNUS Closure cu rezultate excelente.- rata de succes 100%; rata de recidiva a varicelor 0%.

Din luna octombrie 2017 efectueaza tratament cu laser endovenos al varicelor (EVLT) cu cel mai nou sistem laser dioda dedicat afectiunilor venoase.

Dr. Anca Rotar – medic primar cardiolog

Este specializata in cardiologie generala , avand competente in ecocardiografia transtoracica si transesofagiana precum si in examinarea Doppler a arterelor si venelor.

Avand un interes particular in imagistica sistemului cardiovascular efectueaza supraspecializare in ecocardiografie tridimensionala in clinici de cardiologie si chirurgie cardio-vasculara de renume din Franta, Germania, Anglia.

Trateaza anual peste 1000 de pacienti cu afectiuni ale venelor (varice, tromboflebite, ulcer varicos) prin metode performante si moderne – radiofrecventa, laser, scleroterapie.

Conferentiar universitar dr. Alina Plesa

Medic primar Gastroenterologie, medic primar Medicina Interna, doctor in Medicina, competenta in Ecografie Generala si Endoscopie Digestiva

Profesor Universitar Dr. Bogdan Mihai

Medic primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, medic primar Medicină Internă, doctor în medicină, profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, vicepreședinte al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli metabolice, secretar al Societății de Nutriție din România.

Dr. Cristina Cristea

Medic primar Endocrinologie, competenta in ecografie generala, supraspecializare patologie osoasa endocrino-metabolica.

Dr. Lucian Stoica

Medic primar Chirurgie Cardio-vasculara, doctor in Medicina

Experienta de peste 25 de ani in chirurgia cardio-vasculara, cu predilectie
– revascularizarea coronariana (by-pass coronarian) cu doua artere mamare interne,
– plastii valvulare mitrale,
– chirurgia valvulara,
– chirurgia anevrismelor de aorta toracica si a disectiilor de aorta,
– chirurgia carotidiana si a arterelor periferice.

Dr. Nicolaie Dobrin

Medic primar neurochirurgie.

Dr. Bogdana Cirdei

Medic specialist Medicina Interna, competenta in Ecocardiografie

Adina Gabriela Manolachie

Medic specialist endocrinologie

Georgiana Alexandra Smarandoiu

medic specialist endocrinologie

Specialiștii CardioPraxis
te așteaptă

logo-v1-white

Cardio Praxis este un centru multidisciplinar ce oferă servicii medicale de înaltă performanță.

Copyright Cardio Praxis. Toate drepturile rezervate.