SĂNĂTATEA TA CONTEAZĂ!

"Heart Team" este echipa medicală care are grijă de inima ta!

“Heart Team” presupune colaborarea dintre un medic cardiolog, un cardiolog intervenționist și un chirurg cardiovascular pentru tratarea afecțiunilor cardiace complexe.
Din echipa “Heart Team” fac parte:
 • Dr. Anca Rotar

  – Medic Primar Cardiolog
 • Dr. Lucian Stoica

  – Medic Primar Chirurgie Cardio-Vasculară
 • Dr. Mihai Rotar

  – Medic Primar Cardiolog cu specializare în cardiologie intervențională
 • Profesor Universitar Dr. Victor Costache

  – Medic Primar Chirurgie Cardio-Vasculară
Abordarea multidisciplinară Heart Team optimizează evaluarea și tratamentul în beneficiul cel mai înalt al pacientului, prin urmare, reprezintă cel mai bun scenariu clinic și profesional de care poți avea parte pentru a îți recupera sănătatea.

Cum prevenim apariția bolilor cardiovasculare?

Prevenția este cel mai bun tratament. Toate măsurile care scad riscul bolilor cardiovasculare sunt încurajate, cum ar fi schimbările stilului de viață (o dietă echilibrată, scăderea ponderală, activitate fizică de cel puțin 150 de minute pe săptămână – sau 30-45 minute pe zi de mers pe jos), dar și medicamente pentru controlul diabetului, a hipertensiunii arteriale, a aterosclerozei. Evitarea fumatului și a consumului de alcool au un rol extrem de important în prevenția apariției bolilor cordului și vaselor.
Centru medical
multidisciplinar din Iași - Echipa CARDIO PRAXIS
Centru medical
multidisciplinar din Iași - CARDIO PRAXIS
SPECIALIȘTII CARDIO-PRAXIS TE AȘTEAPTĂ

Solicită o programare online

Completați formularul de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în cel mai scurt timp, pentru a stabili detaliile vizitei medicale.

Google reCaptcha: Cheie de site invalidă.