INFORMAȚII ESENȚIALE

Despre noi

Cu o experiență solidă de 17 ani în practică medicală privată, suntem aici să vă susținem în menținerea și îmbunătățirea sănătății dumneavoastră. 
Centrul medical Cardio Praxis - despre noi
Fondat în 2007, Centrul Cardio Praxis reprezintă un punct de referință în domeniul medical din regiunea de nord-est a României fiind specializat în diagnosticul și tratamentul bolilor cardiovasculare. Folosind tehnici moderne de ecografie tridimensională în timp real și explorări funcționale complementare, structura și funcția cordului și a vaselor de sânge sunt evaluate cu acuratețe maximă.

Este singurul centru medical în care se practică cele mai noi metode de tratament a insuficienței venoase cronice și a varicelor (ablația prin radiofrecvență sau laser, scleroterapie, laser transcutanat) - alternative nechirurgicale ce nu necesită spitalizare, anestezie generală, iar recuperarea este imediată.

Din anul 2022 funcționăm într-o clădire nouă cu echipamente de ultima generație și am integrat în echipa noastră medici dedicați, pasionați de profesia lor, cu specialități diverse astfel încât veți beneficia de o evaluare completă a stării de sănătate.

Ne mândrim cu angajamentul nostru pentru excelență și inovație, mențînându-ne mereu la curent cu cele mai recente tehnologii și practici medicale pentru a asigura un standard înalt al serviciilor medicale.
ECHIPA CARDIO PRAXIS

Medici dedicați și pasionați de profesia lor

 • Dr. Mihai Rotar

  Medic Primar Cardiolog
 • Dr. Anca Rotar

  Medic Primar Cardiolog
 • Dr. Liliana Cotorobai

  Medic specialist cardiologist
 • Dr. Lucian Stoica

  Medic Primar Chirurgie Cardiovasculară
 • Dr. Victor Costache

  Profesor Universitar Medic Primar Chirurgie Cardiovasculară
 • Dr. Adina Gabriela Manolache

  Medic Specialist Endocrinologie
 • Profesor Universitar Dr. Bogdan Mihai

  Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice
 • Asistent Universitar Dr. Raluca Meda Soimaru

  Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice
 • Dr. Alina Pleșa

  Conferentiar universitar, Medic primar Medicină Internă, Medic primar Gastroenterologie
 • Dr. Bogdana Cîrdei

  Medic Specialist Medicină Internă
 • Dr. Nicolaie Dobrin

  Medic Primar Neurochirurgie
TESTIMONIALE

Ce spun pacienții noștri?

În luna aprilie am realizat în cadrul acestei clinici prima intervenție la piciorul stâng, ablația cu radiofrecvență. Procedura a fost efectuată sub control ecografic, cu anestezie locală, fără durere, nu au rămas cicatrici.
Recomand Cardio-Praxis, proceduri minim-invazie, recuperare rapidă, fără complicații și medici extraordinari, adevărați profesioniști!
 • Irina Dulgheru

Un Centru Medical modern- multidisciplinar, cu personal empatic și medici specialiști pe măsură. Consultația, și mai ales operația au fost realizate în cele mai bune condiții! Mulțumesc, felicit toată echipa medicală ????
 • Radu Lupu

Am descoperit acest centru și o doamnă doctor supra pregătită, empatică iar cu ajutorul recomandărilor dumneeaiei ulcerul care de 2 ani nu se închidea, s-a vindecat într-un an, mulțumim din suflet pentru tot ajutorul! Recomand cu mare drag!
 • Teodorescu Viana Elena

Am apelat la aceasta clinica din pricina durerilor cauzate de varice care au devenit un impediment real in viata de zi cu zi.
Pot spune ca la 4 luni de la interventie durerea a disparut aproape complet iar recuperarea decurge bine.
Clinica este dotata cu aparatura performanta iar echipa Cardio Praxis iti inspira incredere de aceea recomand cu incredere!!!
 • Marian Petrisor

Mulțumesc Domnului Dr. Rotar Mihai și Doamnei Dr. Rotar Anca pentru profesionalismul și grija de care au dat dovada, mulțumiri de asemenea și întregii echipe cu care lucrează domnul Dr. Rotar la spitalul Elytes, doamnei Dr. Cardei, asistentelor care au dat dovada de profesionalism și deosebita răbdare, recomand și mii de mulțumiri,. (pianistul)
 • Giani Blueriver

Am beneficiat de tratamentul vericelor la unul din picioare. Pot sa va spun ca sunt exxtrem de incantat de rezultatele procedurii la care am fost supus: nu am avut dureri , usturimi, intepaturi, sau alte probleme. In plus am beneficiat de explicatiile personalului clinicii, personal foarte atent cu pacientii, politicos si binevoitor. [...]
 • Ioan Alexandru Alecsa

SPECIALIȘTII CARDIO-PRAXIS TE AȘTEAPTĂ

Solicită o programare online

Completați formularul de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în cel mai scurt timp, pentru a stabili detaliile vizitei medicale.

Google reCaptcha: Cheie de site invalidă.