Centrul Medical Cardio-Praxis în colaborare cu Clinica Sante oferă pacienților testare și consiliere genetică de familie. Aflați mai mult

Heart Team

"Heart Team" este echipa medicală care are grijă de inima ta!

“Heart Team” presupune colaborarea dintre un medic cardiolog, un cardiolog interventionist si un chirurg cardiovascular pentru tratarea afecțiunilor cardiace complexe.

Din echipa “Heart Team” fac parte: Dr. Mihai Rotar – Medic Primar Cardiolog cu specializare în cardiologie intervențională, Dr. Anca Rotar – Medic Primar Cardiolog, Dr. Lucian Stoica – Medic Primar Chirurgie Cardio-Vasculară.

Toată echipa va avea o colaborare pe termen lung cu pacientul, prin natura cronică a celor mai multe afecțiuni cardiace.

Abordarea multidisciplinară Heart Team optimizează evaluarea și tratamentul în beneficiul cel mai înalt al pacientului, prin urmare, reprezintă cel mai bun scenariu clinic și profesional de care poți avea parte pentru a îți recupera sănătatea.

Cum prevenim apariția bolilor cardiovasculare?

Prevenția este cel mai bun tratament. Toate masurile care scad riscul bolilor cardiovasculare sunt încurajate, cum ar fi schimbările stilului de viață (o dieta echilibrata, scăderea ponderala, activitate fizică de cel puțin 150 de minute pe săptămână – sau 30-45 minute pe zi de mers pe jos), dar și medicamente pentru controlul diabetului, a hipertensiunii arteriale, a aterosclerozei. Evitarea fumatului și a consumului de alcool au un rol extrem de important în prevenția apariției bolilor cordului și vaselor.

Specialiștii Cardio-Praxis

vă așteaptă

Sănătatea dvs. contează!
Sunați acum